Hedera (HBAR) širi ekosistem!

Share

Hedera (HBAR) ostvaruje značajan napredak unatoč činjenici da šire tržište kriptovaluta doživljava vrtoglavu vožnju. Izvedba mreže uspjela ju je razlikovati od ostatka kripto prostora, a ta je razlika podjednako privukla interes kripto zajednice i programera.

S novim proizvodima koji se lansiraju na mreži, najnoviji unos Unthink.AI-a omogućuje rješenju sloja jedan koje pokreće Hashgraph da ostavi trag u pivarskoj industriji umjetne inteligencije. Hederina razvojna grana, Zaklada HBAR, najavila je u četvrtak pokretanje Unthink.AI. Nova decentralizirana aplikacija (Dapp) je platforma za stvaranje sadržaja e-trgovine za Web3 koja koristi Hedera Token Service (HTS) za pokretanje svojih operacija. Također koristi mogućnosti umjetne inteligencije (AI) i “algoritama personalizacije u stvarnom vremenu” za pojednostavljenje online oglašavanja.

Uz podršku Unthinka, Hedera će moći pomoći tvrtkama u dosezanju potencijalnih kupaca u odgovarajućem kontekstu, kao što su web stranice sa sadržajem ili igrama, gdje provode većinu svog vremena. Na primjer, osoba koja pretražuje web mjesto za odredišta za planinarenje naišla bi na članak koji nudi savjete o opremi za planinarenje. Tekst bi bio ugrađen s preporučenim odjeljcima proizvoda (na primjer, cipele za planinarenje), omogućujući korisnicima da odmah kliknu i kupe.

Osim toga, 7. veljače IT div Dell pridružio se upravnom vijeću Hedere, čime je postao 28. član platforme. Potom je vrijednost altcoina porasla za oko 15% u roku od samo nekoliko sati od objave za javnost ove HBAR kripto vijesti. Neke eminentne korporacije, poput Boeinga, IBM-a, Googlea, LG-a i Ubisofta između ostalih, već imaju predstavnike u upravnom vijeću.

Izvor: Coingape

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik