Exodus Wallet ne isključuje Cardano nativne tokene!

Exodus, privatni kripto novčanik bez naknada, nije isključio mogućnost dodavanja podrške za Cardanove izvorne tokene u nedavnom tweetu.

Aktualne kolumne

Exodus, privatni kripto novčanik bez naknada, nije isključio mogućnost dodavanja podrške za Cardanove izvorne tokene u nedavnom tweetu.

Izvor: Twitter

“Još nema planova za Cardano izvorne tokene na horizontu, ali nikad ne recite nikad”, rekla je tvrtka.

Odgovor je uslijedio nakon što je osnivač NMKR-a Patrick Tobler rekao da popularni novčanik za kriptovalute oklijeva omogućiti podršku za tokene temeljene na Cardanu zbog nedovoljne potražnje. Exodus je izvijestio o 800.000 mjesečno aktivnih korisnika u drugom tromjesečju, što ga čini jednim od najčešće korištenih novčanika za kriptovalute.

Novčanik je dodao podršku za Cardano (ADA), izvorni token popularnog proof-of-stake blockchaina, još u siječnju 2020. Funkcionalnost izvornog tokena dodana je Cardano blockchainu tijekom uvođenja Mary hard forka u ožujku 2021. Omogućuje pokretanje korisnički definiranih izvornih tokena na besprijekoran način. Cardanovi izvorni tokeni funkcioniraju slično Ethereumovim ERC-20 tokenima. Kako je izvijestio U.Today, broj izvornih tokena izdanih povrh Cardanoa premašio je šest milijuna. Izvorni tokeni mogu predstavljati uslužne tokene, stabilne kovanice i tako dalje. Krajem srpnja, Ledger, najpopularniji pružatelj hardverskih novčanika, dodao je podršku za 100 Cardano izvornih tokena, uključujući ADAX, DANA i FIRE. Tvrtka sa sjedištem u Parizu rekla je da je otvorena za dodavanje više izvornih ADA tokena u budućnosti.

Izvor: U.today

Ostale vijesti s portala: Jack Dorsey testira novu društvenu mrežu!

Posljednje objave