Ethereum u padu

Share

Na kripto tržištu, nakon iznimnog uspona Bitcoina do novog rekordnog vrhunca, sada se osjeća određeni pad. Međutim, i Ethereum, druga najveća kriptovaluta, nije izuzetak unatoč Dencun nadogradnji.

Nakon što je Ethereum postavio novi godišnji maksimum od impresivnih 4,094 dolara, njegova cijena sada bilježi silazni trend. Sada se trguje ispod 100-dnevnog pokretnog prosjeka u kraćim vremenskim intervalima, što je signal da je cijena u opadanju.

Analiza indikatora Ethereuma sugerira daljnji pad. Pogledamo li dublje, vidimo da su se formirali nivoi podrške i otpora. Razina podrške od 3,067 dolara je bitna, jer ako cijena nastavi trend silaska i probije ovu razinu, moglo bi doći do daljnjeg pada. S druge strane, ukoliko ne uspije probiti ovu razinu podrške, moguć je preokret situacije i rast cijene.

Tehnička analiza također pokazuje da su razine otpora na 3,681 i 3,591 dolar. Ako cijena uspije probiti ove razine otpora, mogli bismo vidjeti nastavak bullish trenda.

Trenutno, cijena Ethereuma oscilira oko 3,360 dolara i bilježi rast od 0.64% u posljednja 24 sata. No, mnogi su analitičari oprezni, i vjeruju da bi cijena mogla i dalje padati. Sve u svemu, ostaje nam samo pratiti kretanje cijena i čekati na daljnje signale koje će tržište poslati.

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik