Dogecoin eksplodirao 50%!

DOGE je ponovno ponajbolji igrač današnjice, jer je prilično dobro odreagirao na Muskovu kupovinu Twittera.

Aktualne kolumne

DOGE je ponovno ponajbolji igrač današnjice, jer je prilično dobro odreagirao na Muskovu kupovinu Twittera.

Bitcoin se ponovno vratio u ofenzivu, nakon jučerašnje povećane volatilnosti, i blizu je probijanja iznad 21.000 dolara.

Altcoini su također dobro u plusu na dnevnoj razini, predvođeni golemim dobicima Dogecoina nakon dogovora Musk-Twitter.

Proteklih nekoliko dana bilo je znatno bogatije za industriju kriptovaluta i kretanje tržišnih cijena. Bitcoin je ostao na 19.000 dolara do sredine tjedna, kada je skočio na više od 20.000 dolara prvi put u 20-ak dana.

Nakon kratkog povratka, pokrenuo je još jedan rast koji je rezultirao višetjednim vrhom od oko 21.000 USD. Imovina se vratila u petak kada je ECB najavio najnovije povećanje kamatne stope za 75 baznih bodova, što je BTC vratilo na 21.000 USD.

Još više volatilnosti došlo je kada su SAD objavile podatke o osobnom dohotku za rujan. Unatoč tome, bikovi su prevladali do sada jer su gurnuli kriptovalutu na sjever do trenutne razine od oko 21.000 dolara.

Izvor: Tradingview

Altcoini su se jučer vratili, ali krajolik je danas potpuno drugačiji. Ethereum se vratio u zeleno s golemim porastom od 9%. Kao rezultat toga, drugom po veličini kriptovalutom trguje se znatno iznad 1600 USD – što je najviša razina koju je zabilježila od završetka spajanja.

Binance Coin je povratio 300 dolara nakon značajnog dnevnog skoka od 6,5%. Ripple, Cardano, Solana, MATIC, Polkadot i Avalanche također su ostvarili impresivne dobitke. SOL i AVAX su zapravo dvoznamenkasti.

Međutim, današnji najbolji rezultati su dva najveća memecoina prema tržišnoj kapitalizaciji. Dogecoin je skočio za više od 30% u jednom danu i skočio iznad 0,1 USD po prvi put od svibnja. Imovina je prilično dobro reagirala na Muskovu kupnju na Twitteru, porasla je za 70% tjedno. Također se vratio među 10 najvećih digitalnih sredstava prema tržišnoj kapitalizaciji. Shiba Inu, možda oponašajući svog rivala, porastao je za 17% i trguje se po 0,000013 USD.

Izvor: https://cryptopotato.com/

S većinom nižih i srednjih altova koji također bilježe značajne dobitke, kripto tržišna kapitalizacija je dodala 40 milijardi dolara. Kao rezultat toga, metrika je skočila znatno iznad priželjkivane granice od 1 trilijuna dolara.

Izvor: Cryptopotato

Ostale vijesti: Zašto Peter Schiff ne voli Bitcoin?

Posljednje objave