COTI cijena skočila za više od 35% nakon integracije MPC protokola

Share

COTI, fintech platforma usmjerena na digitalne transakcije, nedavno je ostvarila značajan napredak integrirajući napredni protokol Multi-Party Computation (MPC) u svoju Ethereum baziranu mrežu na razini 2. Nova strateška razvojna inicijativa ima za cilj unaprijediti privatnost i sigurnosne mogućnosti Ethereum blockchain platforme, postavljajući se kao prekretnica u kontinuiranoj misiji COTI-ja da stvori sigurne i privatne digitalne transakcije.

Poboljšana sigurnost putem Multi-Party Computation

Srž ažuriranja leži u protokolu Multi-Party Computation (MPC), složenoj kriptografskoj metodi koja omogućava više strana da zajedno računaju funkciju nad svojim podacima uz jamstvo privatnosti tih ulaznih podataka. Protokol pruža siguran okvir u kojem se individualni šifrirani podaci sudionika obrađuju kako bi proizveli zajedničke rezultate ne otkrivajući osnovne informacije nijednoj od strana uključenih.

Implementacija MPC-a od strane COTI-ja predstavlja novi model privatnosti podataka u blockchain okruženju. Uvođenjem MPC točaka u Proširenu verziju Ethereum Virtual Machine (EVM), COTI je postigao dvostruki sustav koji kombinira transparentnost i privatnost integrirajući funkcije EVM-a. Ovaj sustav proširuje funkcionalnost EVM-a i otvara nove mogućnosti za decentralizirane aplikacije s strogim zahtjevima za povjerljivošću.

Skok naprijed u privatnosti blockchaina

Dizajn integracijskog procesa MPC protokola namijenjen je da bude glatka i korisnički prijateljska. Sudionici doprinose stvaranjem kriptografskih ključeva, temelja za šifrirane podatke koje će poslati. Podnesci se sigurno pohranjuju kako bi ih analizirali pseudo-ugovori pokrenuti od strane MPC-a u zaštićenom okruženju. Rezultat tih računanja može biti određen javno ili šifriran za određene primatelje, pružajući fleksibilnost i povjerljivost u rukovanju informacijama.

Osim toga, ovo ažuriranje predstavlja veliki korak naprijed u prostoru zaštite privatnosti unutar blockchaina. Mogućnosti kompleksnih računanja protokola MPC bez kršenja privatnosti sudionika odražavaju kako su razvijeni Clearmatic decentralizirani sustavi. Ova značajka je izuzetno važna danas kada su brige o privatnosti podataka na vrhuncu. Pruža učinkovit alat koji zadovoljava trenutne zahtjeve za sigurnost digitalnih transakcija.

Odgovor cijene COTI-a

Tržište je pozitivno reagiralo na napredak koji je postigao COTI, budući da je njegova domaća token vrijednost skočila nakon objave. To pokazuje da zajednica vjeruje COTI-ju i kako obećava promjenu statusa quo u vezi s privatnošću i sigurnošću blockchaina.

Održavajući optimizam, COTI je porastao za 35% od svog intradnevno niskog, trgujući se po cijeni od $0,09744 u trenutku tiska. Istovremeno, tržišna kapitalizacija COTI-a i 24-satni trgovački volumen skočili su za 35% odnosno 800,17%, na $147,358,624 i $156,763,934.

Gledajući unaprijed, COTI ostaje fokusiran na svoju rutu razvoja, s još nekoliko razvojnih prekretnica na horizontu. Uspješna integracija MPC protokola tek je početak, s platformom koja se sprema uvesti daljnje poboljšanja koja će je učvrstiti kao lidera u području sigurnih i privatnih digitalnih transakcija.

Izvor: Coingape

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik