Bankovna kriza je najtraženiji Google pojam!

Zanimanje za bankovnu krizu u SAD-u uvelike je poraslo u posljednja dva tjedna, što pokazuju podaci Google Trendsa.

Aktualne kolumne

Zanimanje za bankovnu krizu u SAD-u uvelike je poraslo u posljednja dva tjedna, što pokazuju podaci Google Trendsa. Došlo je do naglog porasta upita povezanih s pojmovima za pretraživanje kao što su “bankarska kriza”, “kolaps banke” i “propast banke”.

Dana 13. ožujka 2023. pojam za pretraživanje “bankarska kriza” dosegao je najviši rezultat Google Trends od 100. Povezane teme odnose se na financijske probleme Silicon Valley Bank, Signature Bank i First Republic Bank.

Podaci usluge Google Trends otkrivaju značajan porast javnog interesa za bankovnu krizu u SAD-u, pri čemu pretraživanja vrtoglavo rastu. Pretraživanje pomoću pojma “bankarska kriza” pokazuje da ljudi Googleu postavljaju različita povezana pitanja, uključujući “Što će se dogoditi s mojim novcem ako banke propadnu?”, “Koji su negativni učinci bankarske krize?” i “Koje američke banke srušili?”

Prema Google Trendovima, svjetski interes za temu “bankarske propasti” dosegao je ocjenu od 100, dana 13. ožujka.

Porast je započeo 9. ožujka 2023. i trenutno iznosi 34 u trenutku pisanja ovog teksta. Dana 13. ožujka, pojmovi za pretraživanje kao što su “bankarska kriza”, “kolaps banke” i “U.S. banke” zabilježili su značajan porast broja pretraživanja.

Iako značajan dio interesa dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država, također postoji veliki interes iz zemalja kao što su Zimbabve, Kanada, Kina, Egipat, Novi Zeland i Singapur.

Izvor: News.bitcoin

Posljednje objave