Zanimljivi AI “coini” za travanj!

Share

Kriptovalute povezane s umjetnom inteligencijom svjedočile su iznenadnoj popularnosti i porastu cijena početkom ove godine, nakon izdavanja ChatGPT-chatbota za umjetnu inteligenciju kojeg je razvio OpenAI.

Ovo su neki projekti koji su zanimljivi za praćenje.

Graph(GRT)

U grafikonu dnevnog vremenskog okvira, cijena tokena Graph prikazuje formiranje “cup and handle” uzorka. Ovaj poznati bikovski uzorak često se uočava na dnu tržišta i mogao bi potaknuti kupce kovanica da obnove bikovski zamah.

Od sada, GRT cijena čini dio uzorka kao što je prikazano na gornjem grafikonu i usred sve veće neizvjesnosti tržišnog kolebanja između razina od 0,16 USD i 0,13 USD. Do trenutka objave, cijena novčića se trgovala na 0,1385 USD i nastavlja padati kako bi se ponovno testirala 0,13 USD.

SingularityNET(AGIX)

Usred stalne neizvjesnosti na tržištu, padajuća cijena AGIX-a okrenula se bočno iznad lokalne podrške od 0,386-0,36 USD. Trenutačno cijena novčića kreće se između vrhunca kupnje na 0,45 USD i vrhunca prodaje na 0,386 USD.

Render Token(RNDR)

Skoro dva mjeseca Render token svjedočio je kontinuiranoj korekciji pod utjecajem padajućeg uzorka. Ovo odbijanje obično pokreće novi ciklus pada unutar obrazaca koji može probiti posljednju nižu nisku vrijednost (0,94 USD) tekućeg silaznog trenda. U svakom slučaju, u teoriji, silazni trend nudi snažnu uzlaznu stranu nakon proboja linije trenda otpora.

Izvor: Coingape

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik