Yoroi novčanik ukinuo podršku za Ergo token!

Yoroi, digitalni novčanik koji je prvobitno dizajniran za Cardano i Ergo, najavio je da će u narednim mjesecima ukinuti svoju podršku za ERG token.

Aktualne kolumne

Yoroi, digitalni novčanik koji je prvobitno dizajniran za Cardano i Ergo, najavio je da će u narednim mjesecima ukinuti svoju podršku za ERG token, službenu kriptovalutu Ergo Platforme.

Tim kaže da je ovo dio njegovih stalnih napora da poboljša i ažurira Yoroi novčanik za rastući Cardano ekosustav. Potiče nositelje ERG-a da migriraju ili uvezu svoje novčanike na kompatibilni i kaže da će imati više informacija o roku u nadolazećim tjednima.

Yoroi bi sada bio otvoreni i lagani novčanik izgrađen za Cardano ADA korisnike, namijenjen da bude pristupnik Cardanovom Web3 ekosustavu dApps, uključujući DeFi i NFT. Yoroi Wallet, koji se razvija od 2018., vidi nova poboljšanja kako bi držao korak s brzo rastućom bazom korisnika Cardanoa.

U studenom 2022. započeo je postupni pristup ovom cilju s prvom fazom Yoroijevog plana poboljšanja performansi koji se provodi.

U ovom trenuku ima 1,3 milijuna Cardano Twitter pratitelja. GitHub se za 2022. obvezuje na 56.800. Broj pametnih ugovora je 4800, dok je na Cardanu zabilježeno preko 56 milijuna ukupnih transakcija. Nativni tokeni premašili su granicu od 7,2 milijuna i iskovani su u više od 66 000 polica.

Izvor: U.today

Posljednje objave