XRP vs SEC, nova runda

Share

Unatoč optimističnim komentarima iz Ripplea od strane izvršnog direktora Brada Garlinghousea o uspjesima tvrtke u proteklom kvartalu, vrijednost XRP-a je opala. To ukazuje na to da investitori promatraju šire faktore, vjerojatno vezane uz događaje koji se odvijaju oko Ripplea i XRP-a.

Od sredine travnja, XRP oscilira oko razine od $0,5250, često se krećući iznad i ispod te cijene. Kretanja cijena XRP-a često su povezana s razvojem sudskog spora s američkom Komisijom za vrijednosne papire i burze (SEC).

Krajem tjedna, XRP je pao ispod značajne razine od $0,5250, što je uslijedilo tijekom završnih faza suđenja Ripplea protiv SEC-a. Ovo je izazvalo oprez među investitorima, koji su uzeli dobit prije roka za podnošenje opozicionih argumenata u ponedjeljak. Taj datum je značajan jer označava kraj suđenja, s mogućnošću podnošenja žalbe.

Također, rast svijesti i potencijalno povećanje prihvaćanja u Bliskom istoku igra ulogu u trendu cijene XRP-a. Nedavno je direktor Ripplea za Bliski istok i Afriku, Reece Merrick, najavio planove za proširenje usluga Ripplea u regiji. Naglasio je jasno i prijateljsko regulatorno okruženje kao motivaciju za planove tvrtke.

U takvom regulatornom okruženju tvrtke mogu proširivati svoje poslovanje, a Ripple planira iskoristiti tu priliku i snažno se proširiti u regiji. Ove strategije podržavaju Rippleovu viziju globalne adopcije i širenja njihovih blockchain rješenja.

Izvor: CoinEdition

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik