Whale Alert Otkriva Masovno Povlačenje XRP-a iz Bitvava

Share

U nedavnom razvoju događaja, Whale Alert je otkrio masovno povlačenje XRP-a s Bitvava, istaknute europske burze. Povlačenje, koje iznosi impresivnih 196,4 milijuna XRP tokena u vrijednosti od 101,5 milijuna dolara, izazvalo je pažnju jer su digitalna sredstva nestala prema “nepoznatoj” destinaciji. XRP Scan i Bithomp su pratili tok sredstava otkrivajući zanimljiv niz događaja. Nepoznata adresa s visokim volumenom primatelja aktivirana je danas putem ovog velikog prijenosa, što je zatim dovelo do povlačenja na dvije dodatne nepoznate adrese. Na kraju, izvorni novčanik je potpuno ispražnjen. Može se sugerirati da ove enigmatične adrese vjerojatno pripadaju internim pohranama Bitvava, usporedivši ih s promatranim transakcijama slične prirode koje uključuju tu burzu.

Ovaj značajan transfer podudario se s primjetnom dinamikom cijene XRP-a. Unatoč nedavnom padu od preko 5,5% koji je doveo do pada tokena na 0,496 dolara, XRP tržište je doživjelo iznenađujući oporavak, vrativši se na razine iznad 0,5 dolara po tokenu — ključnog psihološkog praga. Ako XRP uspije konsolidirati oko ovog iznosa i ako tržišni uvjeti ostanu povoljni, postoji spekulacija da bi cijena tokena mogla doživjeti daljnji rast.

XRP zajednica sada intenzivno raspravlja o posljedicama ovog prijenosa na putanji cijene digitalne imovine. Intriga se produbljuje dok sudionici na tržištu razmišljaju o motivu iza masovnog prijenosa Bitvava, pri čemu neki spekuliraju da bi značajan kupac možda strategijski akumulirao značajan volumen XRP-a u očekivanju bikovskog trenda u cijeni tokena.

Izvor: U.today

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik