Toncoin u rastu preko osam posto na tjednoj razini!

Share

  • Toncoin bilježi veliki rastcijene na tjednoj razini

U svijetu kriptovaluta koji se brzo razvija, Toncoin (TON) se nedavno pojavio kao tema rasprave zbog značajnog skoka cijene od preko 8% u prošlom tjednu. Ovo povećanje je potaknulo ponovno zanimanje za kriptovalute i potaknulo upite o potencijalu kovanice za održivi rast u doglednoj budućnosti.

U vrijeme pisanja Toncoin (TON) može se pohvaliti impresivnom cijenom od 1,46 USD, osiguravajući svoju poziciju 14. najveće kriptovalute po tržišnoj kapitalizaciji, oko 5 milijardi američkih dolara.

Gledajući iz tehničke perspektive, Toncoinov grafikon cijena otkriva nekoliko zanimljivih događaja vrijednih pažnje. Indeks relativne snage (RSI) trenutno iznosi 58,29, što ukazuje na uravnoteženu interakciju između pritisaka kupnje i prodaje. To ukazuje da je tržište u relativno neutralnom stanju. Međutim, uzlazni trend RSI-ja tijekom prošlog tjedna sugerira da jača raspoloženje među trgovcima.

Iz kratkoročne perspektive, pokretni prosjeci daju ohrabrujuću sliku. Križanje 50-dnevnog pomičnog prosjeka (MA) iznad 200-dnevnog MA sugerira promjenu zamaha s medvjeđeg na bikovski. Ovo križanje općenito se smatra pozitivnim signalom, što pridonosi optimističnim izgledima za Toncoin.

Izvor: Newsbtc

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik