Tether razvija softver na Bitcoin rudarenje!

Share

Tim programera Tether sprema se za pokretanje novih JavaScript biblioteka koje su dizajnirane za prijenos naredbi i signala na hardver za rudarenje Bitcoina (BTC) kao što su WhatsMiner, AvalonMiner i Antminer uređaji.

Izvor: Twitter

Prema tweetu od 5. kolovoza glavnog tehnološkog direktora Bitfinexa i Tethera (CTO) Paola Ardoina, dijelovi ovog softvera će na kraju biti objavljeni na platformama otvorenog koda.

Ardoino je istaknuo da je glavni suradnik u arhitekturi Morije, instrumenta za orkestraciju rudarskih farmi. Sva ova najnovija dostignuća temelje se na Holepunch tehnologiji.

Tehnički direktor Tethera je ranije objavio tweet o funkcionalnosti Morije. Instrument za rudarenje olakšava laku komunikaciju između stavki u BTC rudarskom ekosustavu. Moria im pomaže u interakciji na način koji je jednostavniji, sigurniji, otporniji na napade i isplativ.

Ubrzo nakon što je otkrio svoje planove o izdvajanju određenog postotka svog mjesečnog profita za kupnju BTC-a, izdavatelj stablecoina najavio je svoje ulaganje u proizvodnju energije i održivo rudarenje BTC-a. Kriptoprotokol pokrenuo je Tether Energy u Urugvaju u partnerstvu s lokalnom licenciranom tvrtkom.

Ardoino je spomenuo da će nova tvrtka iskoristiti vrhunsku tehnologiju, održive prakse i financijske inovacije za rudarenje Bitcoina dok će koristiti obnovljive izvore energije za kontrolu svog ugljičnog otiska.

Izvor: Coingape

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik