Tesla je ipak ostavio Bitcoin kod na svojoj stranici!

Share

Tesla milijardera Elona Muska zadržava Dogecoin (DOGE) kao opciju plaćanja dok uklanja izvorni kod koji je nekoć dopuštao plaćanja Bitcoinom (BTC).

Prema izvješću blockchain stručnjaka Colina Wua, Bitcoin i Dogecoin prisutni su u izvornom kodu proizvođača električnih automobila od siječnja unatoč tome što je Tesla uklonio Bitcoin kao opciju plaćanja 2021. godine.

“Kružile su glasine u zajednici da je Tesla dodao Bitcoin i Dogecoin izvornom kodu svoje stranice za plaćanje. Međutim, nakon provjere, otkriveno je da su Bitcoin i Dogecoin već bili prisutni u izvornom kodu već u siječnju 2023. Čini se da Tesla nije uklonio ovaj kod kada je prethodno ukinuo opciju plaćanja Bitcoinom.”

Međutim, nakon pregleda izvornog koda Tesline stranice za plaćanja, Wu otkriva da je Dogecoin još uvijek zadržan dok je glavna kripto imovina po tržišnoj kapitalizaciji uklonjena.

“Trenutno je Tesla izbrisao ‘Bitcoin’ u izvornom kodu svoje stranice za plaćanje, ali još uvijek zadržava ‘Dogecoin’.”

Prošle je godine Musk najavio da će Tesla prihvaćati Dogecoin kao plaćanje za svoju robu i planira prihvatiti token s temom psa za svoje stanice za punjenje.

Poslovni magnat također je najavio da će jedna od njegovih drugih kompanija, SpaceX, također prihvaćati memecoin kao plaćanje za robu. Trenutačno je Musk tuženik u grupnoj tužbi koja navodi da je milijarder bio uključen u unutarnje trgovanje i manipuliranje cijenom Dogecoina za svoju osobnu korist.

Izvor: Dailyhodl

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik