Svega 14% ulagača u Litecoin je u plusu!

Tekuća volatilnost kripto tržišta djelomično je gurnula većinu ulagača u gubitke, a danas ćemo promotriti Litecoin.

Aktualne kolumne

Tekuća volatilnost kripto tržišta djelomično je gurnula većinu ulagača u gubitke, a opća rasprodaja pokazuje minimalne znakove hlađenja. Međutim, neki imatelji još uvijek su u dobiti, koja varira ovisno o konkretnoj imovini u pitanju. Danas ćemo pogledati kako stoji Litecoin.

Izvor: Finbold

Konkretno, usporedba broja vlasnika dobiti između Litecoina (LTC) i Ethereuma (ETH) pokazuje značajne razlike. U tom slučaju, od 25. rujna, udio vlasnika Litecoina koji su još uvijek u dobiti s imovinom kojom se trguje po cijeni od 53 USD do trenutka tiskanja iznosi 14%, dok nevjerojatnih 74% pravi gubitke, a preostalih 12% na razini rentabilnosti, prema TipRanksu podaci.

Izvor: TipRanks

Drugdje, usred povećane mrežne aktivnosti i značajnog pada sa svoje najviše razine svih vremena, više od polovice vlasnika Ethereuma od 51% su u dobiti s cijenom imovine od 1320 USD u vrijeme tiskanja. Samo 46% je u gubitku.

Izvor: TipRanks

Varijacija nositelja dobiti između dviju kriptovaluta ne predstavlja iznenađenje, s obzirom na to da je Litecoin doživio značajne gubitke, za razliku od Ethereuma, koji je uspio zadržati optimistične izglede usred inicijativa za poboljšanje mreže.

Izvor: Finbold

Ostale vijesti: Kripto tržište izgubilo 165 milijardi dolara!

Posljednje objave