Sve o opadanju aktivnosti Arbitruma!

Share

Aktivnost na mreži Arbitrum počinje utjecati na tržišnu kapitalizaciju Arbitruma. Arbitrum (ARB) doživio je veliki porast aktivnosti u posljednjih nekoliko mjeseci. Unatoč mogućnosti uključivanja u poljoprivredne aktivnosti, Arbitrum je uspješno zauzeo posebnu nišu unutar DeFi krajolika, posebno stekavši značajnu privlačnost u trajnim platformama kao što je GMX_IO.

Čak i nakon što je pompa oko njegovog tokena AirDrop opala, ukupna aktivnost na mreži ostala je dosljedna. Ovaj porast aktivnosti pozitivno je pridonio stanju tokena.

Prema Messarijevim podacima, činilo se da je ARB-ova tržišna kapitalizacija izravno povezana s rastućim brojem korisnika na platformi.

Ako korelacija između tokena i protokola ostane ovako visoka, to bi moglo negativno utjecati na ARB u budućnosti.

U vrijeme tiska, ARB se trgovao po 1,638 USD. Cijena mu je značajno pala za 14,56% od 6. svibnja. Bollingerovi pojasevi bili su relativno uski, što sugerira da ARB neće biti suočen s velikom volatilnošću. Cijena se trgovala ispod srednje linije, koja predstavlja pokretni prosjek. To je sugeriralo da prodavači trenutno kontroliraju cijenu ARB-a.

Izvor: Ambcrypto

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik