Superteam IT Pub Quiz osvaja Balkan!

Share

Došlo je vrijeme da pokažete svoje IT vještine i osvojite fantastične nagrade! Pozivamo vas na Superteam IT Pub Quiz, koji će se održati u Osijeku, Splitu, Zagrebu i Puli, dana 3. svibnja s početkom u 19:00 sati.

Superteam je u protekla dva mjeseca doživio impresivan rast na Balkanu, šireći se na pet gradova i okupljajući preko sto talentiranih timova iz svijeta blockchaina i Web3 tehnologije. U Hrvatskoj, Superteam je stigao u četiri ključna grada: Pulu, Zagreb, Osijek i Split, a proširio se i na Podgoricu, glavni grad Crne Gore. Ovaj brzi tempo ekspanzije jasno pokazuje privlačnost Solanine platforme i zajednice za lokalne talente i entuzijaste.

Superteam IT Pub Quiz će obuhvatiti nekoliko kategorija natjecanja, uključujući Frontend, Backend, Design, Web3 i AI. Očekujte izazovna pitanja koja će testirati vaše znanje i vještine u području informacijske tehnologije.

Ali to nije sve! Nagrade su nevjerojatne – od PlayStation 5 konzole do Amazon Kindle uređaja, gajbe pive i konferencijskih karata za najistaknutije tehnološke događaje na Balkanu.

Sve prijave na poveznici!

Ovaj događaj je također podržan od strane najvažnijih tehnoloških evenata na Balkanu, uključujući BlockSplit iz Splita, The Geeks Gathering iz Osijeka, Game Changer iz Zagreba i Developer Conference – Shift 2024.

Pridružite nam se na ovom uzbudljivom putovanju i budite dio tehnološke revolucije na Balkanu! Prijavite se već danas i pokažite svoje znanje na prvom Superteam IT Pub Quizu. Vidimo se u Osijeku!

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik