Sumnje u unutarnje trgovanje nakon porasta cijena Moonbirds NFT-a

Share

Nakon što je Yuga Labs, poznat po Bored Ape Yacht Clubu, nedavno preuzeo intelektualno vlasništvo Moonbirds NFT kolekcije, tržište kripto umjetnosti doživjelo je iznenadan porast aktivnosti. Međutim, uzbuđenje zbog naglog rasta cijena prije službene objave akvizicije izazvalo je sumnje u unutarnje trgovanje.

Oči javnosti usmjerene su na neobičan rast cijena Moonbirds NFT-ova koji se dogodio u danima koji su prethodili objavi Yuga Labsa. Podaci s blockchain analitičke platforme CryptoSlam otkrivaju dramatičan skok u dnevnom trgovačkom volumenu i vrijednosti NFT-ova Moonbirds, posebno ističući povećanje od pet puta u usporedbi s prethodnim danom 14. veljače.

I dok je obično očekivano da će cijene NFT-ova porasti nakon takve značajne akvizicije, neobično visoka razina aktivnosti prije samog događaja izazvala je sumnje. Mnogi u kripto zajednici istaknuli su na društvenim mrežama, poput Crypto Twittera, svoje sumnje i zabrinutost zbog mogućeg unutarnjeg trgovanja.

Pseudonimni blockchain razvijatelji, kao i kripto trgovci, podijelili su grafikone i analize koje pokazuju značajne promjene u cijenama Moonbirds NFT-ova u danima prije službene objave. Neki su istaknuli neobjašnjive kupovine NFT-ova iz ekosustava Proofa u danima prije akvizicije, izazivajući paralele s poznatim slučajevima unutarnjeg trgovanja.

Iako trenutno nema konkretnih dokaza koji bi potvrdili unutarnje trgovanje, pozivi za daljnjom istragom postali su sve glasniji. Transparentnost i integritet tržišta kripto umjetnosti su stavljani pod povećalo, a zajednica se nada da će istraga osvijetliti prave razloge iza ovih neobičnih kretanja cijena Moonbirds NFT-ova.

Izvor: Cryptopolitian

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik