Što očekivati od Litecoin halvinga?

Share

Prepolovljenje Litecoina dogodit će se za 15 dana i 22 sata od trenutka pisanja. Hoće li pompa oko prepolovljenja LTC-a pokazati svoj učinak na grafikon cijene?

Nadolazeće prepolovljenje Litecoina (LTC) udaljeno je samo 15 dana, što će imati širi utjecaj na blockchain. Tjednima prije toga, blockchain je dosegao novu prekretnicu u smislu broja obrađenih transakcija. Međutim, LTC ulagači nisu pozitivni, jer novčić nije uspio ostvariti veći rast na posljednjem rastućem tržištu.

Prema tweetu, ažuriranje je značilo da Litecoin ubrzava, dodajući još 10 milijuna u posljednjih 7 tjedana. Međutim, sva ova ažuriranja nisu pomogla novčiću da podigne svoju cijenu. Dok je većina kripto valuta procvjetala tijekom prošlog tjedna, LTC nije uspio iskoristiti posljednje tržište bikova.

Prema CoinMarketCapu, LTC je pao za više od 2% u posljednjih sedam dana. U vrijeme pisanja ovog teksta trgovalo se po 94,91 USD s tržišnom kapitalizacijom većom od 6,9 milijardi USD.

Nakon uspona, LTC-ov MVRV omjer naglo je pao, što je moglo igrati ulogu u sprječavanju rasta cijene novčića. Otvoreni interes za Litecoin počeo je rasti kada je njegova cijena krenula bočnom putanjom od 15. srpnja. To je sugeriralo da bi se trenutno usporeno kretanje cijena moglo nastaviti. Međutim, njegova je brzina ostala visoka, što sugerira da se LTC češće koristio u transakcijama unutar postavljenog vremenskog okvira.

Izvor: Ambcrypto

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik