Što nam donosi lipanj za Cardano?

Share

Čini se da je Cardano (ADA) cijena spremna konačno se izvući iz konsolidacije nakon što je skočila iznad ključne prepreke. Optimizam dolazi jer je ADA token zabilježio ogroman skok u velikim transakcijama blizu 35.000 u 48 sati.

Cardano (ADA) cijena pokazuje znakove proboja, slično onome što se dogodilo u prosincu i ožujku, kao što je naznačeno u dnevnom grafikonu u nastavku. Altcoin se okrenuo iznad 50- i 100-dnevnih eksponencijalnih pomičnih prosjeka (EMA), razina otpora koje su ADA držale taocima gotovo cijeli mjesec. Ovo ukazuje na rastući zamah među bikovima.

Ako se ovaj pritisak kupnje održi, cijena Cardana mogla bi porasti kako bi se suočila sa sljedećom zonom zagušenja dobavljača na 0,39 USD koju predstavlja 200-dnevna EMA. Takav bi potez mogao potaknuti ADA da označi razinu otpora od 0,41 USD prije nego što se pojavi prilika da označi zonu ponude oko razine od 0,43 do 0,45 USD. Konkretno, zona ponude veliko je područje otpora definirano snažnim prodajnim pritiskom.

Kao takvi, ulagači bi mogli staviti svoje zaustavljanje gubitaka na razinu od 0,43 USD iz dva razloga. Prvo, za zaključavanje 15% dobiti postignute nakon što ADA označi zonu opskrbe. Drugo, to bi ih poštedjelo korekcije, a samim time i gubitaka koji bi nastali kad rasprodaja počne na toj razini.

Ovu bikovsku prognozu podupiru Indeks relativne snage (RSI) koji je bio usmjeren prema sjeveru i Awesome Oscilators (AO) koji se okreću iznad srednje linije kako bi pokazali rastući zamah koji bi mogao pogurati cijenu Cardana naviše.

Izvor: Fxstreet

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik