Stara adresa kripto “kita” ponovo je aktivna!

Share

Trenutačni događaji u ekosustavu digitalne valute tjeraju brojne tržišne kitove da prekinu svoj mir kako bi krenuli u akciju. Prema novim uvidima u lanac platforme za kripto analitiku, Lookonchain, adresa koja je bila neaktivna oko 12 mjeseci iznenada se ponovno probudila.

Prva radnja koju je provela adresa bila je povlačenje iznosa od 375 000 USDT s Binancea, najveće svjetske platforme za trgovanje digitalnim valutama. Ovo povlačenje uloženo je u akviziciju Milady Meme Coina (LADYS), jednog od najbrže rastućih memecoina koji se pojavio u industriji prije nekoliko tjedana.

Izvor: Twitter

Jedna stvar koja se do sada isticala u industriji s renoviranjem memecoina jest da su tržišni kitovi pozitivnije okrenuti zabavnim tokenima. Kao što je nekoliko puta izvijestio Coingape, gomilanje kitova nije neuobičajeno za neke od popularnih digitalnih valuta uključujući, ali ne ograničavajući se na Dogecoin (DOGE) i XRP.

Od popularne adrese kitova koja je stekla 66 milijardi PEPE tokena u samo oko 3 dana, kako je objavljeno prošli tjedan, do desetaka milijuna XRP kovanica koje tržišni kitovi premještaju na lanac, prisutnost ovih ogromnih vlasnika kapitala ostala je ključna točka u određivanju guranja cijena ovih tokena.

Izvor: Coingape

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik