Solana jedan od tjednih pobjednika!

Share

Solana (SOL) je nedavno pokazala stabilan pozitivan trend zbog sveopćeg optimizma na tržištu kriptovaluta. Trenutno se trguje po cijeni od 31,26 USD tijekom američkog radnog vremena utorkom, što predstavlja rast od 8% u posljednja 24 sata. Ovaj rast prati značajan porast u volumenu trgovanja od 47% i povećanje tržišne kapitalizacije od 8%, što ukazuje na sve veći interes ulagača. Dodatno, Solana je sada sedma najveća kriptovaluta, prestigavši Cardano (ADA).

Solana se ističe ne samo zbog njenog izvornog tokena, SOL, već i zbog svoje uloge u brzorastućem Web3 ekosustavu. Primjer toga je integracija Ryder hardverskog novčanika s Solana blockchainom. Ova integracija temelji se na Solaninoj poznatoj skalabilnosti i sposobnosti brzih transakcija, što je čini idealnom platformom za podršku decentralizaciji, smanjenju ovisnosti o velikim tehnološkim kompanijama.

Ryder ističe svoju posvećenost stvaranju stvarnih aplikacija za digitalnu imovinu i promicanju istinski decentraliziranog gospodarstva. Njihova namjera da uključe Solanu od početka ukazuje na njihovu viziju mobilnog “Web3” iskustva. Ryder prepoznaje važnost inovacija i pristupačnosti u postizanju “prihvaćanja mainstreama”.

Unatoč usponu cijene Solane iznad 30 dolara u listopadu, može se suočiti s preprekom na razini od 32 dolara. Razina podrške od 30 USD igra ključnu ulogu u održavanju trenutnog rasta te štiti ulagače od potencijalnih gubitaka ako cijena padne prema 20 dolara. Ako Solana uspije probiti i zadržati razinu otpora od 32 USD, možemo očekivati rast cijene prema 40 USD. S druge strane, pad ispod razine podrške od 30 USD može potaknuti prodaju i potencijalno dovesti do pada na 27 USD, uz dodatnu podršku na 21-dnevnom eksponencijalnom pomičnom prosjeku (EMA) na razini od 25 USD.

Izvor: Coingape

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik