Singularity Network osigurao 2.2 milijuna dolara u drugom krugu financiranja

Share

Singularity Network, protokol koji zadovoljava potrebe institucionalnih ulagača koji traže povjerljiv pristup DeFi-u, osigurao je 2,2 milijuna dolara u svom drugom krugu financiranja koji je zaključen krajem 2023. godine, prema priopćenju od 22. veljače koje je podijeljeno s CryptoSlateom.

Tvrtka namjerava iskoristiti novo stečena sredstva kako bi ojačala razvoj svog protokola, unaprijedila svoju usklađenu DeFi infrastrukturu i pripremila se za predstojeći lansiranje protokola u idućim mjesecima.

Vodeći u ovom krugu financiranja bio je Gumi Crypto Capitals, s sudjelovanjem značajnih investitora poput Eureka Partners i digitalne podružnice Nomure, Laser Digital. Ostali sudionici u ovom krugu uključivali su Digital Assets Capital Management, Gandel Invest i Apollo Crypto – ove tvrtke podržale su Singularity tijekom njegove početne faze.

Jemma Xu, suosnivačica Singularitya, rekla je kako nedavni krug financiranja tvrtke potvrđuje ponudu proizvoda protokola.

“Predanost naših investitora potvrđuje institucionalnu potrebu za transakcijama na lancu bez curenja informacija. Imamo uzbudljivu cestu proizvoda s više integracija i implementacija na više lanaca. Naš je trenutačni fokus na rastu naše institucionalne korisničke baze”, dodala je Xu.

Misija Singularitya

Singularity ima za cilj integrirati tradicionalne financije s DeFi-om rješavanjem glavnog izazova institucija u vezi s tom branšom: povjerljivosti na lancu.

Prema protokolu, rizik od curenja informacija na nestabilnom kripto tržištu značajan je problem za mnoge tradicionalne tvrtke koje pokazuju rastući interes za DeFi zahvaljujući obnovljenom globalnom interesu za kripto industriju.

Singularity razvija platformu usklađenu s pravilima poznavanja klijenta (KYC) i poznavanja poslovanja (KYB) kako bi riješio taj problem. Ova platforma namijenjena je institucionalnoj upotrebi i skriva adrese novčanika, omogućavajući institucijama sudjelovanje u vodećim DeFi protokolima čuvajući anonimnost na lancu.

Singularity tvrdi da koristi tehnologiju nultog znanja putem Noir-based nultih znanja krugova u tu svrhu.

Izvor: Cryptoslate

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Sadržaj objave

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik