Robinhood želi trgovati dionicama 24h dnevno!

Share

Robinhood sada nudi trgovanje dionicama 24 sata dnevno, pet dana u tjednu za određene dionice. To se može smatrati pokušajem da tradicionalna imovina sustigne digitalnu imovinu, koja se može kupiti, prodati i razmjenjivati ​​24/7 na brojnim burzama, uključujući Robinhood Crypto.

Tvrtka ga naziva 24-satno tržište, a prvo će biti dostupno svim kupcima do lipnja. Ipak, broj korisnika bit će odabran za testiranje značajke sljedeći tjedan počevši od utorka, prema izjavi Robinhooda.

Robinhood je dalje objasnio da ova značajka dopušta ograničene narudžbe za određene dionice, točnije dionice s jednim imenom kojima se najviše trguje i ETF-ove.

“Korištenjem 24-satnog tržišta ljudi mogu postavljati ograničene naloge za kupnju cijelih dionica 43 najtrgovanija ETF-a i pojedinačnih dionica – kao što su TSLA, AMZN i AAPL”, stoji u priopćenju tvrtke. “Radno vrijeme trgovanja trajat će od 20:00 ET u nedjelju do 20:00 ET u petak.”

Što se tiče šireg poslovanja Robinhooda, Blockworks je prethodno 10. svibnja izvijestio da je zarada javnog poduzeća u prvom tromjesečju dovela do povećanja imovine pod skrbništvom na 78 milijardi dolara. Kripto imovina pod skrbništvom za klijente Robinhooda iznosila je ukupno 11,5 milijardi dolara u prvom tromjesečju, što je značajno povećanje u odnosu na 8,4 milijarde dolara do kraja 2022. godine.

Blockworks je kontaktirao Robinhood za komentar o svojoj novoj značajci 24-satnog trgovanja, ali nije odmah dobio odgovor.

Izvor: BlockWorks

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik