Robert Kiyosaki smatra da dolazi kraj FIAT novca!

Share

Robert Kiyosaki, financijski guru i autor bestselera “Bogati otac, siromašni otac”, nedavno je na X-u (bivši Twitter) izjavio da dolazi kraj fiat novcu i da je kripto budućnost.

Kiyosaki je objavio svoje predviđanje dok je prisustvovao velikoj konferenciji o kriptovalutama u Singapuru. Održan ovog rujna, TOKEN2049 spreman je biti središnja točka za zajednicu kriptovaluta, nudeći sastanke, radionice i razne popratne događaje, uključujući utrke Formule 1.

Kako je izvijestio U.Today, financijski guru često izlazi s bombastičnim i čudnim izjavama o skorom kraju dolara i usponu alternativne financijske imovine poput zlata i Bitcoina.

Iako je Kiyosaki stekao bogatstvo kroz svoje knjige o financijskim savjetima i seminare, njegov pristup i poslovna praksa nisu bili bez kontroverzi. Poduzetnik se suočio s višestrukim bankrotima, kao i nizom tužbi za prijevaru koje su dovele u pitanje valjanost njegovih financijskih savjeta. Skeptici također dovode u pitanje Kiyosakijevo sudjelovanje u marketinškim shemama na više razina. Međutim, on je i dalje popularan glas među ekstremno desnim aktivistima.

Izvor: U.today

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik