Render na Coinbase mjenjačnici

Share

Render (RENDER) altcoin će uskoro biti dostupan na popularnoj platformi za trgovanje kriptovalutama Coinbase, pri čemu će koristiti Solana mrežu. Ova najava dolazi nakon što je Render nedavno dodan na roadmapu za listanje na Coinbaseu, što je bio signal za sve zainteresirane investitore da se pripreme za ovaj korak.

Ranije, verzija Rendera koja je bila dostupna na Coinbaseu bila je bazirana na Ethereumu, no sada se tim za razvoj odlučio za prelazak na Solanu, čime je stara verzija tokena postala nevažeća.

Odluka o migraciji na Solanu proizlazi iz visokih naknada za transakcije na Ethereum mreži te činjenice da je Solana poznata po brzini i nižim troškovima transakcija. Ovo prebacivanje na Solanu pokazuje predanost tima Rendera pružanju korisnicima optimalnog iskustva na blockchainu, s naglaskom na efikasnosti i performansama.

Trgovanje Renderom na Coinbaseu započet će 15. veljače 2024. godine, s početkom u 9 sati po pacifičkom vremenu, pod uvjetom da su ispunjeni potrebni zahtjevi likvidnosti. Nadalje, važno je napomenuti da podrška za RENDER može biti ograničena u određenim pravnim jurisdikcijama, u skladu s regulatornim smjernicama i propisima. Ovaj korak omogućit će široj publici pristup Renderu te potencijalno donijeti dodatni zamah razvoju ove kriptovalute.

Izvor: Bitcoinsistemi

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik