Predviđanja umjetne inteligencije za 2024. godinu

Share

Nakon teške faze prošle godine, Bitcoin je u 2023. doživio veliki povratak. Zbog poboljšanih tržišnih uvjeta, vrijednost Bitcoina gotovo se utrostručila od početka godine. Sada se pozornost usmjerava na odobrenje prvog spot burzovno-trgovačkog fonda (ETF) u SAD-u, a očekuje se da će nadolazeći događaj prepolovljenja također utjecati na cijene.

ChatGPT, umjetna inteligencija, izrazila je izazove u predviđanju budućih cijena Bitcoina, ali je priznala da odobrenje Bitcoin ETF-a i prepolovljenje mogu potaknuti rast. U optimističnom scenariju, uz pozitivan sentiment na tržištu, institucionalno usvajanje i makroekonomske faktore, predviđa se da bi Bitcoin mogao doseći 85.000 do 100.000 dolara u 2024. godini. Predviđanja se temelje na faktorima poput trenutne tržišne dinamike, odobrenja ETF-a, volatilnosti, prepolovljenja i pozitivnih makroekonomskih razvoja.

Važno je napomenuti da je predviđanje cijena kriptovaluta uvijek nesiguran poduhvat, a stvarne cijene mogu biti utjecane širokim spektrom faktora. Trenutačna cijena Bitcoina iznosi 42.836 dolara, bilježeći porast od 0,6% na dan, 13,2% u mjesecu i impresivnih 157% od početka godine.

Izvor: Cryptopolitian

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik