Prednosti Shiba nad Doge coinom!

Od početka 2023. SHIB je dobio veliki zamah. Sa svojim projektima koji su u tijeku, golemim nadogradnjama i novim partnerstvima, novčić je postao iznimno viralan.

Aktualne kolumne

Ako ne živite pod stijenom, onda ste sigurno čuli za Shiba Inu. To je drugi najpopularniji meme coin izgrađen na Ethereum blockchainu. Od ničega 2020. do nadmašivanja Dogecoina 2021., SHIB je dospio na naslovnice kada je postao najbolji meme coin po tržišnoj kapitalizaciji.

Od početka 2023. SHIB je dobio veliki zamah. Sa svojim projektima koji su u tijeku, golemim nadogradnjama i novim partnerstvima, novčić je postao iznimno viralan na društvenim medijima i dobio prijeko potrebnu pozornost novih i profesionalnih ulagača.

Shibarium je blockchain sloja 2 koji bi funkcionirao na vrhu glavne mreže Ethereum. Cilj mu je pružiti platformu koja bi osnažila korisnike za razvoj projekta. Shibarium je nedavno dobio podršku od Atomic Walleta, pružatelja usluga novčanika za kriptovalute.

Nedavno je Shytoshi Kusama, vodeći programer Shiba Inua, izjavio da je jedan od ciljeva Shibariuma spaliti trilijune tokena. Ova je izjava izazvala buku među SHIB zajednicom jer spaljivanje tokena kriptovalute povećava njihovu vrijednost i nestašicu.

Meme kovanica je doživjela velike dobitke u proteklom mjesecu, a njegova je cijena porasla 150,5% u posljednjih 30 dana, prema podacima CoinMarketCap. 15. rangiranom kripto imovinom prema tržišnoj kapitalizaciji trenutno se trguje po 0,0000119 USD (porast od 2,4%) s 24-satnim volumenom trgovanja od 315 060 230 USD.

Jedan od razloga za nedavni skok cijena Shiba Inua je to što je meme kovanica nedavno uvrštena na najvažniju južnokorejsku kripto burzu po obujmu trgovanja.

Zaključno, SHIB je daleko od svoje najviše razine svih vremena od oko 0,000086 USD, koju je dosegao u listopadu 2021. Kriptovaluta još uvijek ima potencijal predvoditi skupinu meme kovanica.

Izvor: Coingape

Posljednje objave