Peter Schiff ipak ulazi u svijet kriptovaluta!

Share

Ekonomist i gorljivi zagovornik zlata Peter Schiff izazvao je pomutnju u petak najavivši svoje sudjelovanje u nadolazećoj rasprodaji umjetnina s nezamjenjivim tokenima (NFT). Ovi jedinstveni digitalni kolekcionarski predmeti bit će iskovani na Bitcoin blockchainu korištenjem Ordinal inscription tehnologije.

Schiffov iznenađujući ulazak na NFT tržište putem Bitcoina pobudio je znatiželju promatrača, natjeravši ih da nagađaju je li nekoć glasni kritičar Bitcoina doživio promjenu perspektive.

Izvor: Twitter

Izvedeno iz slike pod nazivom “Zlatni trijumf”, zajedničko umjetničko djelo dovelo je do ograničenog izdanja od 50 grafika, svaka s potpisima Schiffa i umjetnika. Svaki otisak će imati svoj ekskluzivni redni natpis na Bitcoin blockchainu, dodajući dašak digitalne jedinstvenosti. Zbirka će biti predstavljena kroz dvodijelnu aukciju koja bi trebala započeti 2. lipnja, a završiti 9. lipnja. Schiff i umjetnik osobno će prisustvovati događaju koji će se održati u gradu New Yorku.

Udi Wertheimer, istaknuti zagovornik Ordinalsa i Taproot Wizarda, izrazio je ogromno zadovoljstvo uspješnim utjecajem pristaša Ordinalsa u poticanju Schiffa da prihvati Bitcoin pokret.

Izvor: News.bitcoin

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik