Pantera Capital predviđa snažan bull run

Share

Pantera Capital, ugledni američki hedge fond specijaliziran za digitalne imovine, podijelio je svoje najnovije uvide o kripto tržištu u svojem mjesečnom izdanju Blockchain pisma objavljenom ovog utorka. Panterina pisma o blockchainu istražuju različite teme usmjerene na blockchain ekosustav.

Dan Morehead, osnivač i upravni partner Pantere, detaljno je objasnio u ovotjednom Blockchain pismu o fondovima dugogodišnjeg iskustva u vođenju kroz cikluse tržišta. Morehead je primijetio da je Pantera prošao kroz “tri potpuno luda ciklusa – masivni uzleti, a zatim, nažalost, padovi od oko 85%.” Naglasio je da vjeruju da sada svjedočimo početku četvrtog značajnog ciklusa.

Morehead je istaknuo značajnu promjenu u dinamici tržišta, napominjući: “Veći dio 2022. i 2023. godine događale su se sve vrste rijetkih, ludih loših stvari – događaji koji se događaju jednom u generaciji. Vrlo važna tema sada je odsutnost loših stvari.” Dodao je da je nedavni oporavak na burzama omogućio institucijama ponovno ulaganje u privatna tržišta, postavljajući pozornicu za potencijalno snažan bikovski trend za kripto u sljedećih 18 do 24 mjeseca.

“Institucionalno usvajanje čini se da se ubrzava nakon lansiranja spot bitcoina ETF-a u siječnju,” napisao je Morehead, ukazujući na pozitivan trend na tržištu. Naglasio je i potencijalni utjecaj nadolazećeg halvinga, očekivanog krajem travnja 2024. godine, ističući da će konvergencija povoljnih čimbenika pružiti snažne poticaje za sljedeći bikovski trend.

Morehead je istaknuo važnost trenutka, navodeći uklanjanje traumatičnih događaja na tržištima kapitala i blockchain prostoru tijekom posljednjih nekoliko godina, zajedno s pozitivnim razvojem poput regulatorne jasnoće i halvinga, koji se istovremeno odvijaju.

Pantera je ranije predvidjela utjecaj halvinga na cijenu bitcoina. U kolovozu prošle godine su izjavili da bi, ako se povijest ponovi, bitcoin mogao porasti na 35 tisuća dolara prije halvinga i na 148 tisuća dolara nakon halvinga. Moreheadova izjava iz veljače prošle godine također odražava povjerenje u rast blockchain imovine, bez obzira na događaje u drugim klasama imovine osjetljivim na kamatne stope.

Dok Pantera Capital pruža svoje uvide, investitori i zaljubljenici u kripto s nestrpljenjem iščekuju kako će ove prognoze oblikovati evoluciju krajolika kripto tržišta u sljedećim mjesecima.

Izvor: News.bitcoin

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik