Otkrijte vaše znanje na IT Pub Quizu u organizaciji Balkan Superteama

Share

Uzbudljiva večer koju ne smijete propustiti je upravo pred nama. Solana Superteam s ponosom predstavlja najnoviji događaj koji će očarati sve zaljubljenike u tehnologiju – IT Pub Quiz by Superteam.

Označite svoje kalendare za 05. travnja 2024. jer će se ovaj događaj održati u prostorijama The Works Coworkinga, smještenog na Spinčićevoj ulici 2b u Splitu. Prema najavama okupljanja se očekuju već u 18 sati, no službeno sve kreće u 19 sati. Ono što neke posebno veseli je činjenica da će hrana i piće biti osigurani, tako da možete uživati ​​u natjecanju s punim želucem i energijom!

No, čekajte, tu su još i nagrade u vrijednosti od 2,000 eura na 3. izdanju IT pub kviza. Navodimo Playstation 5, Amazon Kindle i čak gajba Trapule koje su samo dio nagrada koje možete osvojiti. Uz svaku od ovih fantastičnih nagrada, dobit ćete i 4 ulaznice za neke od najpoznatijih IT konferencija u regiji – BlockSplit i Shift. Ove zanimljive nagrade osigurali su vrijedni sponzori:

uz veliku zahvalnost The Works Coworkingu na osiguranju prostora.

No, imajte na umu da je broj prijava ograničen, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto što prije. Potvrde o sudjelovanju bit će vam poslane u roku od 24 sata od zaprimanja prijave. Svaki tim može imati maksimalno 4 člana, stoga pozovite svoje najbolje IT prijatelje i pripremite se za nezaboravno iskustvo.

Ovogodišnje kategorije natjecanja uključuju Frontend, Backend, Opću Kulturu, IoT i Web3, obećavajući izazov za sve sudionike.

Za sve dodatne informacije ili prijave, slobodno kontaktirajte organizatora na broj:

Josip Volarević – 098662672

Pridružite se na uzbudljivom IT događaju – IT Pub Quizu by Superteam. Budite spremni testirati svoje znanje, upoznati nove ljude i osvojiti fantastične nagrade!

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik