Osmo izdanje DUMP Days konferencije donosi vrhunske IT sadržaje u Split

Share

Osmo izdanje besplatne IT konferencije DUMP Days održat će se 23. i 24. svibnja na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) u Splitu. Konferencija okuplja 27 IT tvrtki iz cijele Hrvatske, uključujući Infobip, prvi hrvatski jednorog, Ericsson Nikolu Teslu, vodećeg isporučitelja ICT proizvoda i usluga, te Solana Foundation, neprofitnu organizaciju koja podržava razvoj Solana blockchaina.

Posjetitelji će moći sudjelovati u 14 predavanja, šest radionica i dva panela, a na štandovima će tvrtke predstavljati projekte i dijeliti promotivne materijale. Posebni osmominutni FlyTalksi omogućit će studentima razgovore jedan na jedan s predstavnicima tvrtki, otvarajući mogućnosti za ljetne prakse i poslove.

“Drago nam je da nas podržavaju brojne tvrtke, uključujući i nove s kojima nismo dosad surađivali,” kazala je Gabriela Bonić, voditeljica sponzorskog tima.

Konferencija dovodi priznate stručnjake poput Daniela Ackermanna, Davora Brukete i Daniele Jović, a uz predavanja i radionice bit će organizirane i dvije panel rasprave na temu IT zapošljavanja i digitalnog marketinga.

DUMP Udruga mladih programera organizira konferenciju uz podršku FESB-a. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na days.dump.hr. Vidimo se na Daysima!

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik