OpenSea ukida naknade za trgovanje NFT-ovima!

Share

Div tržišta nezamjenjivih tokena (NFT) OpenSea najavio je neke promjene u strukturi svojih naknada sve u korist ulagača.

Ovo dolazi usred otvorenog izazova jednog od njegovih konkurenata, koji je sugerirao da kreatori NFT-a bojkotiraju OpenSea.

Izvor: Twitter
  • Jedna od promjena bila je uvođenje naknade od nula posto, koja je obično iznosila 2,5% na svaku sekundarnu prodaju. Međutim, platforma je izjavila da će naknada od nula posto biti ograničena.
  • OpenSea će također naplaćivati ​​autorsku naknadu od najmanje 0,5% za stare i nove NFT kolekcije koje ne koriste metodu provedbe na lancu. U međuvremenu, prodavačima je dopušteno platiti veći postotak.
  • Nadalje, promjene su uključivale nadogradnju njegovog alata za filtriranje operatera “kako bi se omogućila prodaja pomoću NFT tržišta s istim pravilima (uključujući Blur, budući da ispunjavaju svoje obećanje). Kreatori sada neće morati napraviti pogrešan izbor između primanja zarade na OpenSea ili Blur.”
  • Najnoviji razvoj dolazi nedugo nakon posta na blogu konkurentskog tržišta Blur 15. veljače koji preporučuje kreatorima da bojkotiraju OpenSea. Prema objavi, koja je stigla dan nakon što je platforma objavila BLUR tokene, kreatori ne bi trebali biti prisiljeni birati na kojem će tržištu zaraditi tantijeme.

Izvor: Cryptopotato

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik