OpenSea kreće u novom pravcu!

Share

Izvršni direktor tvrtke OpenSea, Devin Finzer, nedavno je najavio znatne promjene i restrukturiranje u njihovom poslovanju. Odlučili su se usredotočiti na ključne vrijednosti poput pouzdanosti, korisničkog iskustva i brzine, a istovremeno su najavili “OpenSea 2.0”.

OpenSea, kao jedno od najpoznatijih tržišta za nezamjenjive tokene (NFT), ima bogatu povijest, no tvrtka želi biti lider, a ne pratitelj u ovom brzorastućem sektoru. Finzer se prisjetio početaka tvrtke 2017. godine i istaknuo kako su slušali povratne informacije korisnika, te da žele donositi značajnije odluke s većom brzinom i uvjerenjem.

https://x.com/dfinzer/status/1720516605933756514?s=20Jedan od ključnih koraka u njihovoj restrukturiranju je smanjenje broja zaposlenika. Finzer vjeruje da će ovime stvoriti bližu vezu s korisnicima i omogućiti bržu komunikaciju. Istaknuo je da odlazak zaposlenika ne znači manje cijenjen rad, već će pomoći tvrtki da postavi nove temelje.

Ova reorganizacija dolazi nakon sličnih koraka drugih vodećih tvrtki u kripto industriji tijekom ove godine, a OpenSea je osigurao i podršku za svoje bivše zaposlenike, uključujući četiri mjeseca otpremnine, ubrzano oslobađanje dionica i dodatnih šest mjeseci zdravstvenog osiguranja.

OpenSea 2.0 će biti više od nadogradnje onoga što su započeli 2017. godine. Novi proizvod će iskoristiti bolje razumijevanje slučajeva upotrebe NFT-ova i biti dizajniran za skalabilnost i proširivost, obećavajući korisnicima bolje iskustvo.

Unatoč promjenama, OpenSea ostaje posvećen podršci kreatorima i zajednici, te najavljuje niz nadolazećih projekata, uključujući nove kolekcije i značajke za pričanje priča na stranicama kolekcija.

Uz najavu restrukturiranja, podaci iz Dune Analyticsa ukazuju na značajan pad mjesečnog prometa na OpenSei. Početkom rujna, promet ETH-om jedva je prešao 170 ETH, što iznosi 289.000 dolara, dok je u siječnju 2022. godine zabilježen vrhunac od 1,6 milijuna ETH-a (4,87 milijardi dolara). Ovi podaci sugeriraju da se dinamika tržišta NFT-ova mijenja, što će sigurno privući pažnju svih sudionika u ovom sektoru.

Izvor: NftNow

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik