Očekuje li Ocean Protocol pad cijene?

Aktualne kolumne

Cijena Ocean Protocol (OCEAN) možda je u početnim fazama značajnog pada. Definirane su ključne razine kako bi se procijenio sljedeći potencijalni potez tržišta.

Cijena Ocean Protocola pala je 9% dnevno jer je cijelo kripto tržište svjedočilo nasilnoj rasprodaji. Kretanje prema dolje katalizirano je odbacivanjem 8-dnevnog eksponencijalnog pomičnog prosjeka (EMA).

OCEAN cijena trenutno na mjenjačnicama iznosi 0,36 USD. Ipak, skalabilni blockchain token ostaje 129% iznad godišnje početne cijene. Fibonaccijev alat za retracement koji okružuje početnu cijenu od 1. siječnja na 0,16 USD i najvišu razinu od 0,58 USD od danas pokazuje trenutnu rasprodaju kao samo 38,2% korekciju zimskog porasta. Neuspjeh OCEAN-a da održi podršku iznad barijere sada stvara potencijal za pad čak nisko kao 61,8% FIB razine blizu 0,26 USD. Medvjeđi scenarij rezultirao bi smanjenjem od 25% u odnosu na trenutnu tržišnu vrijednost OCEAN-a.

Iako je pad izgledan, uvijek postoji mogućnost za preokret tržišta. Trgovci bi trebali imati na umu da je OCEAN probio uvjete prekupljenosti na tjednom Indeksu relativne snage (RSI), prikazu bikovske snage bez premca među konkurentima u kriptovalutama. Stoga bi zimski porast mogao uzeti samo period hlađenja vraćanjem prema razini od 61,8% blizu 0,26 USD prije stvaranja sljedećeg koraka.

Najraniji dokaz koji sugerira da je korekcija gotova bit će probijanje iznad prethodnog zamaha od 0,43 USD. ako dođe do kršenja, bikovi bi se mogli preusmjeriti prema vrhuncu od početka godine blizu 0,58 USD

Izvor: FXStreet

Posljednje objave