NVIDIA s dionicama u plusu 172% u ovoj godini!

Share

NVIDIA (NASDAQ: NVDA), vodeći igrač u tehnološkom sektoru, izaziva veliki interes svojim impresivnim performansama i strateškim potezima. Tvrtkin nedavni rezultat o zaradi za prvo tromjesečje 2024. i njegove najave na Computexu 2023 daju uvjerljiv argument za daljnji uspjeh.

NVIDIA, titan u svijetu tehnologije, čini značajne korake u oblikovanju budućnosti umjetne inteligencije i ubrzanog računalstva. Robustan financijski učinak tvrtke, kako je otkriveno u izvješću za prvo tromjesečje 2024., zajedno s revolucionarnim najavama na Computexu 2023, naglašava njezin potencijal za kontinuirani rast i inovacije.

U izvješću za prvo tromjesečje fiskalne 2024., NVIDIA je pokazala svoju financijsku moć s prihodima koji ne samo da su premašili projekcije, već su također označili značajan rast iz godine u godinu. Segment podatkovnog centra tvrtke, kamen temeljac njezinih prihoda, pokazao je impresivan rast, uglavnom potaknut A100 GPU-ima i BlueField DPU-ima. U međuvremenu, grafički procesori serije GeForce RTX 30 podigli su odjel za igre na nove visine prihoda. NVIDIA-in automobilski segment također je u usponu, s NVIDIA DRIVE rješenjima koja su sve prihvaćenija na tržištu.

NVIDIA-ine strateške akvizicije, uključujući Arm i Mellanox, učvrstile su njenu tržišnu poziciju. Integracija Mellanoxove mrežne tehnologije poboljšala je ponudu NVIDIA podatkovnog centra, dajući mu konkurentsku prednost. Predstojeća akvizicija Arma trebala bi transformirati NVIDIU u vrhunsku računalnu tvrtku u eri umjetne inteligencije, proširujući njezin asortiman proizvoda i tržišni doseg.

Izvor: Cryptoglobe

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik