NFTG sklopio partnerstvo sa ChatGPT-om i MidJourney-em!

Share

Prema priopćenju za javnost od 27. ožujka, NFT Gaming Company razvija platformu za digitalno igranje pod nazivom “Gaxos“. Korisnicima će omogućiti kreiranje jedinstvenih avatara koji se mogu igrati u svim igrama platforme u obliku nezamjenjivih tokena (NFT-a). Štoviše, korisnici će imati pristupim drugim NFT-ovima u igri kao što su maske, likovi, oružje i oprema.

Vadim Mats, izvršni direktor NFT Gamesa, rekao je da će tvrtka moći uključiti više tipova narativa i dijaloga zahvaljujući vrhunskoj obradi situacija, putem umjetne inteligencije.

OpenAI koristi jezične modele u ChatGPT-u za stvaranje razgovora koji nalikuju ljudskim razgovorima. Izgrađeni su korištenjem vrhunske AI tehnologije, te su prethodno opremljeni opsežnim podacima čineći jedan od najsloženijih jezičnih modela na tržištu.

NFT Gaming Corporation moći će koristiti ove unaprijed pripremljene modele putem API-ja, olakšavajući integraciju u igre i povećavajući realizam i angažman interakcije.

Snažni program umjetne inteligencije, Midjourney, stvara slike uz pomoć upita, koji su opisi na prirodnom jeziku.

Ovo je samo jedan od načina primjene umjetne inteligencije u svakodnevnom svijetu, a ovdje možemo to vidjeti na primjeru gaming industrije, te blockchain tehnologije. Zasigurno da će sve konkretnija primjena prednosti umjetne inteligencije, te integracija sa drugim tehnologijama doprinijeti masovnoj primjeni.

Izvor: Crypto.news

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik