Najbolji altovi za 2023. godinu!

U YouTube videu od 1. siječnja, stručnjak za kripto trgovanje Michaël van de Poppe identificirao je određene altcoine na koje treba obratiti pažnju u 2023. godini.

Aktualne kolumne

Alternativni novčići (altcoin) ostali su potisnuti nekoliko mjeseci, što je situacija komplicirana produženim tržištem medvjeda kriptovaluta. Doista, u prošlosti su altcoini porasli zahvaljujući interesu malih ulagača, ali nisu se uspjeli oporaviti jer je kripto tržište bilo pogođeno slučajevima kao što su kolaps FTX burze i skokovita inflacija.

Međutim, ulagači u kriptovalute nadaju se da će 2023. doći s pozitivnim vijestima i da će zaostati za rasprodajom 2022. godine. U ovom retku, u YouTube videu od 1. siječnja, stručnjak za kripto trgovanje Michaël van de Poppe identificirao je određene altcoine na koje treba obratiti pažnju 2023. Ispod su altcoini koje je identificirao analitičar:

LINK

Prema Poppeu, Chainlink (LINK) je trenutno u zoni akumulacije poput općeg tržišta. Napomenuo je da će token vjerojatno pasti u rasponu od oko 4 do 5 dolara i da će imati koristi od mogućeg oporavka nakon što Federalne rezerve uspore svoju monetarnu politiku.

U međuvremenu je primijetio da token pokazuje povijesni ciklus sličan onom zabilježenom 2019.

Budući da analitičar predviđa daljnju korekciju za LINK, sugerirao je da bi token mogao zainteresirati ulagače koji se fokusiraju na decentralizirane financije (DeFi). Rekao je da će 2023. vjerojatno biti najbolji trenutak za akumulaciju LINK-a, navodeći da će imovina vjerojatno poletjeti 2024. ili 2025.

U vrijeme tiska, LINK se trgovao po 5,60 USD, s korekcijom od oko 0,4% u posljednja 24 sata. Na trenutnoj razini cijena, Poppe je izjavio da se LINK suočava s otporom na oko 7,80 USD, a probijanje razine moglo bi dovesti do daljnjeg nastavka s fokusom na 16,85 USD.

DOT

Poppe je istaknuo da je interoperabilnost blockchain tokena oštećena kretanjem cijena kripto valuta, navodeći da se neracionalno rasteže. Osim prevladavajućeg medvjeđeg tržišta, analitičar je primijetio da je DOT pod utjecajem tužbe protiv kripto burze Gemini, s obzirom na odnos između dva entiteta.

Dok je predviđao oporavak kasnije 2023., Poppe je predviđao da bi DOT mogao porasti između 16 i 24 dolara. Do trenutka objavljivanja, DOT se trgovao po 4,35 USD, bilježeći dnevne dobitke od oko 0,37% u posljednja 24 sata.

ATOM

Slično tome, za Cosmos (ATOM), Poppe je izjavio da bi kretanje cijene moglo ponoviti obrasce trgovanja iz 2019. i 2020. gdje se imovina konsolidirala prije ponovnog rasta. Predložio je da po trenutnoj cijeni ATOM nudi priliku investitorima da akumuliraju dok predviđa da će imovina vjerojatno dobiti u regiji iznad 25 dolara u slučaju oporavka.

Međutim, izrazio je skepticizam može li trenutačno kretanje cijene dovesti do dna. Trenutačno se ATOM trguje po 9,45 USD uz male dobitke od 0,65% u posljednja 24 sata.

BNB

Osim toga, Poppe je izjavio da bi Binance Coin (BNB) trebao biti dio svakog portfelja jer ga osigurava najveća kripto burza Binance. U tom smislu, analitičar vjeruje da BNB može imati koristi ako se opće kripto tržište ponovno oporavi. Međutim, upozorio je da izgledi BNB-a uvelike ovise o ponašanju Bitcoina (BTC).

U isto vrijeme, kako je izvijestio Finbold, kripto stručnjaci u TradingShotu kroz TradingView projicirali su da bi BNB mogao biti među najboljim ulaganjima u 2023.

BNB se i dalje konsolidira, trgujući na 245 dolara uz korekciju od oko 0,5 % u posljednja 24 sata.

SKL

Naposljetku, stručnjak za trgovinu primijetio je da interoperabilna, višelančana mreža Skale (SKL) ima potencijal za rast, navodeći snažne temelje platforme. Sugerirao je da će SKL, ako probije otpor od 0,025 USD, preuzeti prethodne maksimume i početi se oporavljati do zone od 0,20 USD. Trenutno se SKL-om trguje po 0,02 USD.

Posljednje objave