Nadolazeća zanimljiva izlistanja na Binance

Share

Binance, najveća burza kriptovaluta po volumenu trgovanja, neosporno utječe na kripto svijet. Kada se kovanica izlista na Binanceu, često doživi značajan skok cijene. S nagovještajem potencijalnog rasta cijena, važno je pažljivo pratiti nove kriptovalute koje će uskoro debitirati na ovoj platformi.

BlastUP: Platforma za lansiranje kripto startupova, privukla je pozornost svojom čvrstom osnovom i privlačnom predprodajom. Očekuje se da će dodatno ojačati položaj Blast blockchaina, već rangiranog među deset najboljih po TVL-u. S obzirom na brzu akumulaciju gotovo 6 milijuna dolara u samo nekoliko tjedana, predprodaja BlastUP tokena pokazuje entuzijazam i povjerenje ranih investitora u ovaj projekt.

CYBRO: Ova platforma nudi raznolike investicijske strategije kroz DeFi, s ciljem maksimiziranja prinosa za korisnike. Omogućuje pristup različitim izvorima prihoda unutar Blast ekosustava i šire. Kroz svoj token, CYBRO nudi dodatne pogodnosti korisnicima, uključujući smanjene naknade za trgovanje i osiguranje ulaganja.

Pikamoon: Spajajući blockchain i gaming u virtualnom svijetu, ova platforma nagrađuje igrače kriptovalutom $PIKA. Njihova Play-to-Earn model obećava korisnicima nagrade za sudjelovanje u igrama. S vizijom stvaranja zajednice oko svoje platforme, Pikamoon teži postati centralno mjesto za igrače i ljubitelje kriptovaluta.

VAIOT: Integrirajući AI i blockchain za pametne ugovore i pravne usluge putem mobilnih uređaja, VAIOT otvara nove mogućnosti u pružanju digitalnih usluga. Njihov token, VAI, koristi se za poticanje korištenja platforme, nudeći korisnicima pogodnosti i dodatne nagrade.

Bifrost: Ova platforma omogućuje razvoj DApp-ova preko više blockchain protokola, što pomaže u poboljšanju interoperabilnosti i fleksibilnosti aplikacija. Kroz svoj token, BFC, Bifrost olakšava pristup sredstvima za razvoj DApp-ova.

Shiba Budz: Integrirajući blockchain u igre i digitalne sadržaje, Shiba Budz stvara prostor za zaradu kroz gaming iskustva. Njihov fokus na zajednici i stvaranje interaktivnog gaming okruženja čini ih atraktivnom opcijom za investitore i igrače.

Dogeverse: Meme token koji podržava korištenje preko više blockchain mreža, širi se kao alternativna valuta u digitalnom svijetu. Njihova sposobnost prilagodbe različitim blockchain protokolima otvara im put prema širem tržištu i većoj vidljivosti.

Option2Trade: Ova platforma za kripto trgovanje koristi DeFi, SocialFi i AI tehnologiju kako bi korisnicima pružila sveobuhvatan pristup tržištu. Njihov cilj je olakšati trgovanje uz visoku razinu sigurnosti i transparentnosti, nudeći niz naprednih alata i mogućnosti.

Ove kriptovalute imaju potencijal za listanje na Binanceu u 2024. godini, a svaka od njih donosi jedinstvene inovacije koje bi mogle oblikovati budućnost kripto prostora. Praćenje njihovog razvoja i utjecaja na tržište bit će ključno za investitore i entuzijaste u kripto svijetu.

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik