MX i MNT bilježe značajne rastove, ELDG na meti investitora

Share

U proteklom tjednu, cijena kriptovalute Immutable (IMX) porasla je za impresivnih 40%, dok je tijekom ove godine zabilježila rast od 200%, čime se svrstala među najbrže rastuće alternativne kriptovalute. Istovremeno, kriptovaluta Mantle (MNT) također je ostvarila značajne pomake u cijeni, s tjednim dobitkom od 22%.

No, najveća pažnja investitora usmjerena je prema Everlodgeu (ELDG), posebno nakon što je njegova lista na Uniswapu i uspješno dovršena pretprodaja uvrstila tu kriptovalutu na vrh popisa inicijalnih ponuda novčića (ICO). U današnjoj analizi ćemo razmotriti svaku od ovih kriptovaluta kako bismo utvrdili koliko daleko mogu doseći.

Cijena kriptovalute Immutable (IMX) značajno je porasla u proteklim trgovinskim sesijama, s tjednim rastom vrijednosti od 40%. Kao rezultat toga, prema metrikama na grafikonu, cijena IMX-a skočila je s 2,24 dolara na 3,11 dolara, probivši važnu granicu od 3 dolara. Na ovom tempu, kriptovaluta Immutable mogla bi nastaviti svoj uzlazni trend unutar gornjeg paralelnog kanala, a trenutno se trguje iznad 50-dnevnog SMA. Prema predviđanjima cijene IMX-a, mogla bi doseći 6,68 dolara do kraja 2024. godine.

Mantle (MNT) također je ostvario značajan rast, premašivši razinu od 0,70 dolara, potaknut rastom od 22% u proteklom tjednu. Nedavne trgovinske sesije pokazale su obećavajuće rezultate za Mantle, a pozitivno tržišno raspoloženje sugerira potencijal za daljnje dobitke. Analiza kriptografskog grafikona Mantlea ukazuje na mogućnost značajnog rasta, posebice ako se poveća tržišni zamah i interes investitora. S relativnim indeksom snage (RSI) iznad 50, prema predviđanjima cijene, Mantle bi mogao doseći 0,94 dolara do kraja četvrtog kvartala.

Izvor: Blockchainreporter

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik