Može li Cardano do 500 milijardi tržišne kapitalizacije!

Share

Dostizanje tržišne kapitalizacije od 500 milijardi dolara za Cardano sigurno bi predstavljalo značajnu prekretnicu i povećanu vrijednost za kriptovalutu. Ali prema Danu Gambardellu, cilj nije dostižan.

Međutim, je li ovaj cilj izvediv ili je to samo spekulativno mišljenje ovisi o različitim čimbenicima, uključujući raspoloženje ulagača, usvajanje tokena i, što je najvažnije, tržišne uvjete.

U trenutku pisanja ovog teksta, Cardanova tržišna kapitalizacija iznosi djelić tog iznosa što je 12,73 milijarde dolara. Međutim, Gambardello, koji je također osnivač Crypto Capital Venturea, svoje mišljenje nije temeljio samo na pristranosti.

Umjesto toga, podijelio je video na svojoj YouTube stranici, objašnjavajući povijesnu izvedbu i potencijal tokena na grafikonu. Prema njegovim riječima, ADA-ino pokazivanje snage tijekom prošlogodišnje kapitulacije bilo je dokaz da je token bio izrazito podcijenjen.

Izvor: Youtube

Nadalje, osvrnuo se na šestosatni grafikon na devetomjesečnom vremenskom okviru, ističući signale koje token prikazuje na posljednjem tržištu bikova i kako se znakovi ponovno približavaju.

U istom videu istaknuo je dnevni grafikon koji je nedavno formirao padajući klin. Ova vrsta uzorka događa se kada se cijena imovine kreće u bikovskom trendu prije nego što dođe do korekcije cijene.

U većini slučajeva to signalizira bikovski preokret. Stoga je Gambardello primijetio da bi se uskoro mogao dogoditi preokret dok je postavljao cilj od 0,70 USD za ADA.

Trenutna raspavao o distizanju ciljanog iznosa tržišne kapitalizacije od 500 milijardi je vrlo optimistična.

Izvor: Ambcrypto

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik