Kripto revolucija: Invesitranje i trejding!

Ovih dana, nakon višetjednih razgovora sa Ivanom Andrejevićem, dobio sam na svoje ruke vrlo zanimljivu i kvalitetnu knjigu pod imenom Kripto revolucija

Aktualne kolumne

Ovih dana, nakon višetjednih razgovora sa Ivanom Andrejevićem, dobio sam na svoje ruke vrlo zanimljivu i kvalitetnu knjigu pod imenom Kripto revolucija: Invesitranje i trejding.

Knjiga se sadržajno dijeli vrlo zanimljivo i pregledno na tri dijela, dok ukupni broj stranica dolazi i do broja dvjesto. I sam Ivan nam je odlučio svojim riječinma predstaviti ovu vrlo poučnu knjigu:

Knjiga je namenjena kako početnicima tako i iskusnim investitorima i trgovcima sa digitalnom imovinom. Oni koji tek ulaze u svet investiranja će moći mnogo lakše razumeti napredak jedne tehnologije i mnogo se lakše priključiti kripto tržištu i razumeti isto kao i razvijati svoje veštine u trgovini. Oni iskusni će imati uz sebe odličan podsetnik kojim će moći kontrolisati svoje znanje i unaprediti svoje trgovinske strategije. Na ideju smo došli tako što je vremenom porasla zainteresovanost za ulaganje u kriptovalute, zainteresovanost će rasti a mišljenja smo da će jedan ovakav kurs dobro doći ljudima u trenutnom bear trendu ali i onima koji reše da se priključe u narednom bull-u.”

Na prvo čitanje mogu reći da me je knjiga pozitivno iznenadila, prije svega jer je vrlo malo ovakve literature prilagođene za naše tržište, te i što sam znam koliko je zahtjevno i izazovno napisati ovako nešto. Nadalje, dio tehničke analize sa detaljnim grafičkim pojašnjenjima daju knjizi dimenziju više.

Vjerujem da će ova knjiga pomoći mnogima koji se prvi put susreću sa terminologijom blockchaina i kriptovaluta, ali i iskusnim ulagačima da se podsjete starog gradiva.

Posljednje objave