Kripto Dionice Rastu uz Optimizam oko Bitcoin ETF-a!

Share

Dionice povezane s digitalnim sredstvima poput MicroStrategyja i Coinbasea doživjele su značajan porast zbog nastavljajućeg optimizma vezanog uz Exchange-Traded Fund (ETF) za Bitcoin.

Marathon Digital prednjači s impresivnim rastom od 17%, nadmašujući porast Bitcoina od 1.5%. MicroStrategy, poznat po jedinstvenoj Bitcoin strategiji, bilježi iznimnih 260% rasta ove godine, dok je snažno poslovanje Coinbasea u trećem tromjesečju pridonijelo rastu dionica od 15% u samo tjedan dana.

Unatoč nedavnom izvješću o gubicima u trećem tromjesečju, MicroStrategy nije izgubio pažnju investitora, nastavljajući akviziciju Bitcoina tijekom lipnja i rujna. Bitcoin je, unatoč rastu od 6.4% koji je kasnije smanjen na 1.5%, ostao u plusu od otprilike 31% tijekom mjeseca i više od 115% od početka godine, potvrđujući, kako neki analitičari smatraju, jedinstveni uzlet tržišta.

Noelle Acheson, autor Crypto is Macro Now newslettera, primjećuje značajan trend: “Razlika između implicitne volatilnosti poziva [naspram] stavki najveća je od travnja 2021.” To sugerira snažnu potražnju za bullish okladama na daljnji rast Bitcoina.

Uz to, kruže vijesti da bi izdavač stabilnog novčića, Circle, mogao javno izaći na burzu 2024. godine prema izvješćima Bloomberga. Očekuje se da bi ova moguća pojavnost dodatno potaknula trgovce. Circle je u svom posljednjem pokušaju inicijalne javne ponude 2022. godine procijenjen na 9 milijardi dolara.

Investitori pažljivo prate ove događaje dok se kripto tržište nastavlja razvijati.

Izvor: Blockworks

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik