Kraken širi poslovanje na području Europe!

Share

Kraken je mjenjačnica kriptovaluta sa sjedištem u San Franciscu gdje sudionici na tržištu mogu trgovati različitim kriptovalutama. Sudionicima je dopušteno kupovati ili prodavati kriptovalute koristeći različite fiat valute, koje uključuju američke dolare, kanadske dolare, eure i japanski jen. Od 15. siječnja 2023. Kraken je treća najveća svjetska burza kriptovaluta, s dnevnim obujmom trgovanja od 333 milijuna dolara prema CoinMarketCapu.Kraken omogućuje trgovanje s više od 200 kriptovaluta i više od 600 parova kriptovaluta.

Kriptomjenjačnica Kraken objavila je u četvrtak svoju “planiranu akviziciju Coin Meester B.V. (BCM) u Nizozemskoj.” Kraken je objasnio da je BCM, osnovan 2017., jedan od “najstarijeg i najuglednijeg registriranog kripto brokera” u Nizozemskoj. Tvrtka pruža usluge kupnje, prodaje i ulaganja u kriptovalute, uključujući pristup više od 170 kriptovaluta.

Predložena akvizicija omogućit će Krakenu da ojača svoju prisutnost u Nizozemskoj i omogućiti će klijentima BCM-a da imaju koristi od Krakenove ponude proizvoda, likvidnosti, sigurnosnih standarda i podrške klijentima dvadeset i četiri sata dnevno, svaki dan.

Izvršni direktor Krakena David Ripley komentirao je: “Akvizicija BCM-a dat će Krakenu značajan položaj na nizozemskom tržištu i omogućiti klijentima BCM-a da iskoriste još snažniju ponudu proizvoda.”

Osim toga iz Krakena su istaknuli: „Predani smo rastu našeg poslovanja u skladu s europskim propisima; uz naše VASP (pružatelj usluga virtualne imovine) licence u Irskoj, Italiji i Španjolskoj, aktivno provodimo registracije na drugim europskim tržištima.

Izvor: News.bitcoin

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik