Još jedan “meme coin” započinje svoj put!

Share

Novi “meme coin” pod imenom Speedrun traži svoju poziciju u moru novih tokena. Prateći put i popularnost PEPE coina, stvaratelji se nadaju sličnom rezultatu.

Izvor: Twitter

Speedrunning ima desetljećima stare korijene u zajednici igara, još od retro klasika kao što su Dragster i Super Mario Kart, gdje igrači pokušavaju završiti videoigre što je brže moguće. Ali Shankmanov video koristi vremenski testiranu metodu za svladavanje videoigara i primjenjuje je na Web3 tehnologiju.

Umjetnikov prikaz spretnosti dolazi usred ludnice za novčićima memea, gdje žetoni poput Pepea i Wojaka ostvaruju značajne dobitke. Mnogi od ovih meme tokena koji se pojavljuju su ERC-20 tokeni, što znači da su izgrađeni na Ethereumovoj mreži pomoću pametnih ugovora i pridržavaju se standardnog skupa pravila.

Shankmanova metoda za izbacivanje EASY_MONEY uključuje korištenje takozvanog čarobnjaka za ugovore koji je stvorila tvrtka za kripto kibernetičku sigurnost OpenZeppelin. Alat može generirati kod za ERC-20 token na temelju samo nekoliko unosa. Zatim se pomoću aplikacije Remix pametni ugovor tokena sastavlja i postavlja u nekoliko sekundi.

U subotu je umjetnik upozorio da je video napravljen “samo u obrazovne svrhe” i da je njegov EASY_MONEY token “raspoređen na testnetu”, što ukazuje da to nije punopravno lansiranje. Osim toga, skrenuo je pozornost na token koji koristi isto ime kao i njegov primjer, a koji on “nije napravio”, dodajući da ga “neće kupiti”.

Poboljšavajući Shankmanov meme coin speedrun, korisnik pod imenom @0xdiid na Twitteru uspio je skratiti nekoliko sekundi, spuštajući neslužbeni svjetski rekord na 22,45 sekundi, prema njihovoj objavi.

Izvor: Decrypt

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik