IT Superquiz u ljetnom izdanju

Share

Već do sada prepoznati i dugoočekivani kviz od strane Superteama donosi novu uzbudljivu večer koju ne smijete propustiti. Novi, šesti po redu IT Superquiz organizira se u šest gradova, u novom ljetnom terminu.

Označite svoje kalendare za 5. srpnja 2024. jer će se ovaj događaj u Splitu održati u prostorijama The Works Coworkinga, smještenog na Spinčićevoj ulici 2b. Prema najavama okupljanja se očekuju već u 19 sati, no službeno sve kreće u 20 sati.

Osim Splita i Rijeke, IT Superquiz će se održati i u Zagrebu, Osijeku, Puli i Podgorici.

Pridružite se i testirajte svoje IT znanje, upoznajte istomišljenike i provedite nezaboravnu večer ispunjenu zabavom i izazovima. Ne propustite priliku da budete dio ovog uzbudljivog događaja!

Magija Superquiza

Ovaj kviz nije samo običan test znanja – to je večer puna zabave, natjecanja i prilike za povezivanje s ljudima koji dijele istu strast prema tehnologiji. Zamislite prostor ispunjen energijom, smijehom i uzbuđenjem, dok se timovi nadmeću za titulu najboljih tehnoloških znalaca. Kviz je osmišljen kako bi testirao vaše znanje iz različitih aspekata IT-a, od povijesti računalnih tehnologija do najnovijih inovacija u svijetu softvera i hardvera.

Ne samo da ćete imati priliku pokazati svoje znanje, već su i nagrade izvanredne. Prva nagrada je prestižni PlayStation 5, uređaj koji je mnogima na vrhu liste želja. Druga nagrada je društvena igra Catan + ekspanzija, savršena za okupljanja s prijateljima i obitelji. Treća nagrada, gajba piva, osigurava da zabava može trajati još dugo nakon završetka kviza.

Superteam se pobrinuo da gosti ne ostanu gladni ni žedni. Hrana i piće su osigurani, pa ćete moći uživati u ukusnim zalogajima i osvježavajućim pićima dok mozgate nad pitanjima.

Prijavite se i budite dio nečega posebnog

Detalji i link za prijavu su dostupni ispod. Prijavite se što prije kako biste osigurali svoje mjesto na ovom jedinstvenom događaju. Sudjelovanje u kvizu ne samo da vam pruža priliku da osvojite sjajne nagrade, već i da budete dio zajednice koja cijeni znanje i inovacije. Ovaj kviz je samo prvi u nizu, a planirano je širenje na šest gradova, čime se stvara mreža događaja koji će okupiti najbolje tehnološke umove iz cijele regije.

Budite dio magije Superquiza i doživite nezaboravnu večer ispunjenu znanjem, natjecanjem i zabavom!

Prijave su otvorene

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik