Investitori Near Protocola pažljivo prate ključne razine podrške i otpora

Share

Investitori Near Protocola (NEAR) pomno prate ključne razine podrške i otpora kako bi donijeli informirane odluke. Unatoč ranom uzletu u svibnju, NEAR se suočava s kontinuiranim pritiskom prodaje, što je dovelo do pada od preko 13% sa tjednog maksimuma od 8,50 dolara. Ključna razina podrške od 7,20 dolara bit će presudna za daljnji smjer tržišta, jer bi pad ispod te razine mogao dovesti do daljnjeg pada na 6,00 dolara, dok bi uspješno održavanje te razine moglo rezultirati ponovnim testiranjem maksimuma od 8,50 dolara.

Neizvjesne prognoze cijene Avalanchea (AVAX) uslijed konsolidacije

Avalanche (AVAX) je trenutno u fazi konsolidacije, što doprinosi neizvjesnosti u prognozama cijene. Trguje se blizu razine podrške od 36 dolara, s tehničkim pokazateljima koji sugeriraju mogući pad prema 30 dolara zbog šest tjedana prodajnog pritiska. U rasponu između 39,9 i 36,1 dolara od sredine travnja, kratkoročna razina od 35,9 dolara ostaje ključna. Tehnički indikatori poput RSI i OBV pokazuju negativan trend, što otežava oporavak u kratkom roku.

BlockDAG revolucionira kripto rudarenje sa X1 aplikacijom

BlockDAG je predstavio revolucionarnu X1 aplikaciju za rudarenje, koja obične pametne telefone pretvara u učinkovite uređaje za rudarenje BDAG coina. Aplikacija je dostupna u beta verziji na iOS-u putem TestFlighta i na Androidu preko Google Play-a. Koristeći energetski učinkovit algoritam i jednostavno sučelje, X1 aplikacija čini rudarenje pristupačnim i isplativim za sve korisnike. Uz inovativne tehnologije detaljno opisane u BlockDAG-ovom Wiki-u, DAGpaper-u i Keynote 2.0, aplikacija koristi mehanizam Proof-of-Engagement, koji poboljšava integritet mreže i čuva privatnost korisnika. BlockDAG je prikupio 46,7 milijuna dolara u pretprodaji, a analitičari predviđaju nevjerojatan povrat ulaganja od 30,000X za ovaj projekt.

Izvor: Blockchainreporter

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik