Injective skočio za 60 posto na tjednoj bazi!

Share

Protekli tjedan bio je prilično pun događaja za primarnu kriptovalutu, unatoč njenom sporom početku. BTC je ostao na 28.000 dolara u ponedjeljak, slično kao i prethodnog vikenda, ali krajolik se počeo mijenjati kako je dan odmicao.

Bikovi su pokrenuli rast koji je rezultirao skokom BTC-a na 29 000 dolara. Za razliku od prethodnih pokušaja prevladavanja te razine, ovaj je bio uspješan, a bitcoin je skočio iznad 30.000 dolara po prvi put od lipnja 2022. Zatim je stigla objava CPI-ja u SAD-u, koja je imovinu još jednom odletjela na 30.500 dolara.

Većina altcoina također je zabilježila impresivne dobitke tijekom tjedna, ali su se sada smirili. Ethereum je bio na čelu nakon uspješnog završetka ažuriranja Shapella. ETH se tada trgovao po 1900 dolara i skočio preko 2100 dolara i označio najvišu razinu u 11 mjeseci. Unatoč tome što je sada blago u minusu, ETH još uvijek trguje na toj razini.

Ostatak većih kapa alta također mirno sjedi. Binance Coin, Ripple, Cardano, Dogecoin, MATIC, Solana, Polkadot i Litecoin također su u blagom minusu ili s manjim dobicima.

Shiba Inu je najviše odskočio od top 10 najvećih kriptovaluta. SHIB je porastao za više od 3% i iznosi 0,000012 USD.

Injective je dobio gotovo 10% u posljednja 24 sata i gotovo 60% na tjednoj ljestvici. Kao rezultat toga, INJ se trguje iznad 8,5 USD.

Izvor: Cryptopotato

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik