Hoskinson odbacuje optužbe za centralizaciju!

Share

Optužbe koje je iznijela Vanessa Harris, samoopisana “Web3 savjetnica” na Twitteru, gdje je tvrdila da IOG, tvrtka koja stoji iza razvoja Cardanoa, nikada neće izgubiti kontrolu nad mrežom pod trenutnim postavkama, opovrgnuo je Hoskinson.

Harris je posebno citirala CIP-1694, Cardano Improvement Proposal, kao dokaz da će IOG i drugi entiteti zadržati kontrolu nad mrežom u svim okolnostima osim u najekstremnijim. Međutim, Hoskinson je odbacio te tvrdnje kao “kategorički lažne” i optužio Harris za širenje straha, neizvjesnosti i sumnje (FUD).

U svojoj kontroverznoj temi, izrazila je zabrinutost oko ovlasti ustavnog odbora, za koji ona tvrdi da zapravo pripada IOG-u, i činjenice da redoviti korisnici ADA-e ne mogu sudjelovati u upravljanju bez da postanu predstavnik delegata (DRep).

Reakcija zajednice kriptovaluta na Harrisovu nit na Twitteru o Cardanoovim predloženim upravljačkim radnjama za CIP-1694 i Voltairea je mješovita. Neki korisnici podržavaju, dok su drugi skeptični ili odbacujući. Neki su korisnici kanalizirali Hoskinsona optužujući Harrisa za širenje FUD-a i davanje lažnih izjava.

Izvor: U.today

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik