Hong Kong centar Web3 industrije!

Share

Čelnici u hongkonškoj Web3 industriji najavili su u ponedjeljak osnivanje dva nova udruženja, Hong Kong Licensed Virtual Assets Association (HKLVAA) i Web3 Harbour. Njihov zajednički debi dogodio se na događaju Radical Finance Asia i ima za cilj promicanje rasta i razvoja industrije virtualne imovine i decentraliziranog interneta.

Obje udruge sada su otvorene za prijave za članstvo i planiraju pokrenuti aktivnosti zajednice, istraživačke projekte i obrazovne programe počevši od srpnja, navodi se u zajedničkoj izjavi.

Osnivački odbor Web3 Harbora uključuje industrijske lidere iz Animoca Brands, DLA Piper i WHub, a PwC Hong Kong se pridružio kao partner znanja. Članovi osnivači HKLVAA-e sastoje se od predstavnika tvrtki s licencom Komisije za vrijednosne papire i ročnice (SFC) s odobrenjem za aktivnosti virtualne imovine u Hong Kongu. To uključuje HashKey Digital Asset Group Limited, Venture Smart Asia Limited, Victory Securities Company Limited, Axion Global Asset Management Limited i MaiCapital Limited.

Izvor: Forkast.news

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik