Helium (HNT) se prebacuje na Solanu!

Aktualne kolumne

Decentralizirana bezična mreža Helium (HNT) službeno se prebacuje na Solanin (SOL) blockchain nakon što je odluku donijela zajednica Helium ulagača.

Izvor: https://dailyhodl.com/

Zaklada Helium objavila je u četvrtak da je njezina zajednica odobrila potez većinom od 81,41% glasova za Prijedlog poboljšanja Heliuma (HIP) 70.

“Imamo ambicioznu misiju postavljanja i upravljanja bežičnim mrežama u velikom obimu, a preseljenje u Solanu omogućuje nam to. Solana ima dokazane rezultate u pokretanju nekih od najvažnijih svjetskih decentraliziranih inicijativa i oni su bili očigledan izbor za naše partnerstvo. Prelazak na Solana blockchain omogućuje nam da usmjerimo svoje napore na skaliranje mreže umjesto na upravljanje samim blockchainom.”

Zaklada Helium prvi put je objavila svoju namjeru da preseli ekosustav u Solanu krajem kolovoza, kada se HNT trgovao oko 6,00 USD. U tjednu koji je uslijedio, token je pao na najnižu razinu od 3,33 USD.

HNT se od tada djelomično oporavio i trguje se po 4,67 USD u vrijeme pisanja. 71. rangirana kripto imovina prema tržišnoj kapitalizaciji porasla je za gotovo 5% u posljednja 24 sata.

Izvor: Twitter

Solanina izvorna imovina (SOL) se u trenutku pisanja ovog teksta trguje po 32,56 USD. 9. rangirana kripto imovina po tržišnoj kapitalizaciji porasla je za više od 5,6% prošlog dana.

Izvor: Dailyhodl

Ostale vijesti: Kripto tržište izgubilo 165 milijardi dolara!

Posljednje objave